طرح جابر کامل وجامع خواص دانه ها و حبوبات
دسته بندي :
طرح و پژوهش »
طرح های جابر
طرح جابر کامل وجامع خواص دانه ها و حبوبات
دارای تصاویر وپوستر ها
چکیده
طرح پیش رو، معرفی و توصیفی از خواص انواع دانه و حبوبات میباشد؛ که ضمن تعریف ارزش غذایی و انواع ویتامین آنها، به طبع آنها، تداخل آنها با مواد و داروهای دیگر، توصیههای پزشکی و در نهایت به بررسی و تجویز برخی از آنها از دیدگاه معصومین علیهمالسلام پرداخته است.
خوشبختانه طبیعت منابع خوبی از این مواد غذایی مورد نیاز را در میوههای تازه و سبزیجات و جوانه دانهها، برگ گیاهان، علوفهجات، دانههای غلات، دانههای حبوبات، غذاهای دریایی، خشکبارها و محصولات لبنیاتی قرار داده است؛ که با استفاده از این مواد غذایی میتوانیم خون خود را پالایش کنیم.
کلید واژه: نعمت، دانه، حبوبات، ویتامین، تخم، سرد، گرم.
مقدمه
اگر ما خود را در معرض کمبود یکی از عناصر مانند آهن یا کلسیم یا ویتامینها و اسید آمینههای ضروری قرار دهیم تعادل شیمیایی و الکترو مغناطیسی در خون و استخوانها و سلسله اعصابمان پدید میآید و هر چند کمبود شدیدتر باشد علائم وخیمتری ظاهر میگردد. متشابهاً اگر مقدار فوقالعاده زیادی از نوعی مواد غذایی مانند مقدار زیادی چربی یا پروتئین و یا کالریها را مصرف نماییم اثرات مازاد آن میتواند به وسیله انسداد جریان خون، از رسیدن مواد غذایی و اکسیژن به سلولها جلوگیری کند و حیات شخص را به خطر اندازد. بهترین و سریعترین طریقه رسیدن به سلامتی و توازن نیروهای جسمی و رفع بیماریها و خستگیهای جسمی این است که سلولهای بدن و گلبولهای خون از طیف وسیعی از مواد غذایی حیاتی تغذیه نمایند